![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem sobie prosta stronę. Na stronie dodałem plik *.css w którym zdefiniowałem, aby linki najechane były czerwone i podkreślone, a pozostałe czarne. Jednak działa to wszystko tylko za pierwszym razem. Po wybraniu linku i ponownym najechaniu juz nie działa. Z tego co pamiętam, to link po ponownym najechaniu powinien się zachowac tak jak by nie był w ogóle kliknięty dlatego nie wiem gdzie jest błąd. Ponizej jest kod css i fragment strony z niektórymi linkami:
Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sprawdze to ale na 95% wydaje mi się, że active to nie to samo co link. a:link to jest to samo co zwykle a. A active dodałem ekstra ale ono i tak nie działa bo to jest wcisnięty, ale jak mówiłem ta opcja tez nie chce ruszyć.
EDIT: To nie to. Cos musi byc innego. Ten post edytował sebap123 4.12.2009, 16:41:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 06:44 |