![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry.
Mam problem z logowaniem użytkowników z różnymi rolami. Napisałam coś takiego, gdy już user zostanie znaleziony w bazie to zależnie od roli jaką posiada powinien zostać przekierowany do swojego panelu i powinna zostać utworzona dla niego sesja. Nie wiem gdzie mam błąd i dlaczego tak a nie inaczej. Proszę o pomoc i wyjaśnienie jak powinnam to zrobić. EDIT1: Problem polega na tym że użytkownik nie zostaje przekierowany. User zostaje ponownie przekierowany do formularza gdzie dostaje komunikat o błędnych danych logowania
Tutaj połączenie z bazą
user wypełnia zwykły formularz Ten post edytował agata 4.12.2009, 15:22:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_affected_rows zawsze zwróci 0, ponieważ nie ma zastosowania z zapytaniem typu select.
zamiast: zrób: Poza tym
nigdzie w kodzie nie widzę zmiennej $rola, pewnie powinna być wyciągnięta z tabeli users. No i to zapytanie
zwróci to, co podajesz jako parametr. Ten post edytował korro 4.12.2009, 15:11:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 07:10 |