![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziś chcę Wam dać do oceny moją próbną stronkę. Część z Was pewnie juz widziała ten szablon.
Proszę o ocenę. PS: Byłoby mi miło gdybyście ocenili teksty na niej zamieszczone. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) LINK |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinniście brać pod uwagę przy ocenie to że jest to amator i pewnie jedna z jego pierwszych stron.
Wyczilujcie trochę nie chodzi o to przecież żeby człowieka pozbawić chęci do robienie czegokolwiek. Rozumiem jeszcze jakby to był jakiś lamus po studiach któremu bóg wie co się wydaje że potrafi i robi takie strony kozacząc jaki to dobry nie jest... i że to jest jego strona firmowa promująca jego umiejętności (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) @down Cytat Całe szczęście że ta strona jest.... tak absolutnie badziewna. Bo jeszcze jak było by inaczej to skłoniło by to jeszcze kogoś do przeczytania (ja niestety to zrobiłem) tego grafomańskiego beztalencia które ktoś nazwał "Wiersz" nie mówiąc już o pozostałych badziewiach. do tego konkretnie bije to nie jest konstruktywna krytyka Ten post edytował emp 3.12.2009, 20:22:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 02:12 |