![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Założyłem ten temat abyście mogli wypowiadać się na temat problemów z Windows XP. Jako pierwszy przedstawiam swój problem i mam nadzieję, że pomożecie mi.
Problem: Posiadam komputer z interfejsem ACPI, a gdy robię Zamknij System to na ekranie wyświetla się napis Trwa Zamykanie Systemu... i nic więcej. Nie wyłącza się, a powininen. Proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja zapytam o co innego -- mieliście może problemy z bsod w XP, który ładnie informuje o bla bla zrzucie pamięci bla bla, etc, i podaje info:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL [Irytujace]. Oczywiście jeśli odpowiednio wcześniej zapisałem, to mam szczęście. Jeśli nie, cały kod muszę pisać od nowa. O ile szlag nie trafi pliku nad którym siedziałem, bo i tak bywa. Choćby dlatego buforowanie zapisu mam wyłączone... :/ Co może być winne? (dodam tylko, że mam windozę z SP1) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:56 |