![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam..
Prubuje zrobić skrypt a dokładnie BUTTON który działał by tak ze po kliknięciu na niego wyskakuje mi okienko z Treściami wpisanymi w formularzu. (ma to ziałać jak klasyczny podlą posta na forach) Kombinowałam na kilka sposobów i miernie mi to wychodziło. O to Sposoby jakimi próbowałem to zrobić. Formularz: Nazwa pliku: add_news_form (IMG:http://img228.imageshack.us/img228/2145/nawsform.jpg) Plik Który ma wyświatlać nawsa w podglądzie: nazwa: view.php
Za pomocą tego kodu próbowałem to zrobić ale nie wychodziło. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
PHP wyświetlało błąd, a gdy pozamieniałe. "" , '' Przycisk nie działał. zrobiłem też funkcje i wstawiałem ją w input ale nic z tego:
Wie ktoś jak moge to zrobić..? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie no usunąłem całe for i klamrę zamykającą też. Klikałem na przycisk i w ogóle nic sie nie działo. żadnego błędu nic
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 23:19 |