![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WItam na swieta chce poprosic ojca zeby mi kupil domene + hosting, ogolnie co chce tam hostowac
-Moj blog -Strona mojego fw -Moze cos innego narazie nie wiem Czy domena com.pl + hosting oplacaja sie za 80zl za caly rok mowa o ofercie www.webd.pl konto WEBD Medium i domena com.pl? Jesli nie to jaki hosting mozecie polecic z ktorego korzystacie. Ogolnie co oczekuje to tak z 3gb miejsca,transfer min 300gb rocznie,oczywiscie baza mysql(nawet kilka) tak samo z email i ftp i domenami. Do tego dostep do logow z serwera jak i logow z bledami,cron, backup mysql i ftp. Cos ala cPanel,statystyki konta. P.S cena max 120-150zl hosting+domena(net,com,com.pl) innych nie chce. Ten post edytował marcio 26.11.2009, 13:48:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fakt faktem masz racje.
Jednak prohost polecili na goldenline.pl. Do tego nigdy nie wiadomo od czegos musze zaczac bardziej zaawansowanego jesli chodzi o hosting i jak najwiecej opcji jest dla mnie najwazniejsza bo chcialbym wkoncu opanowac i to. Zreszta nie wiadomo co tam jeszcze postawie jak narazie mam na mysli tylko te 2 rzeczy ale nigdy nie wiadomo. Zreszta moze za niedlugo bede robil strony na zamowienie wiec wersje "demo" i dev'a bede mial wlasnie na tym srv. Nawet dostalem juz odpowiedz na moj email dotyczacy ssh powiedzieli mi ze jest dostepne tylko na vps wiec jak widac wedlug mnie hosting zajebisty trzeba sprobowac. 100zl za rok to nie majatek najwyzej potem zmienie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:32 |