![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam 2 pytania. Pierwsze z nich to w jaki sposob przekazywac w sesji dane np z checkboxów? Czy za pomoca $_POST do ukrytego <input name="costam" type="hidden" /> ? Drugie pytanie to jesli chce utworzyc jakis rekord w tabeli i pozniej zeby uzytkownik mial mozliwosc edycji tylko tego wpisu to czy musze stworzyc jakas relacje usera z tabela z tymi danymi? Bo w przypadku administratora jest mniejszy problem bo po prostu wyciagam cala tabele i robie z nia co zechce.. a w przypadku okreslonego wpisu i zarejestrowanego do niego usera? Z gory dzieki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i rozwianie watpliwosci! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki troche mi rozjasnilo sie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poczytam w ksiazce o tym,
a co jesli mam np cos takiego, mam jakies opcje do wyboru poprzez checkbox i jest np 10 checkboxow i user wybierze dajmy na to 5 z nich, czy da rade to zapisac do jednej komorki w tabeli i potem rozdzielic np funkcja foreach() czy kazda z tych opcji musze zapisac oddzielnie i potem wywolac te co maja flage true ? Ten post edytował lnn 25.11.2009, 01:31:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:49 |