![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 4 Dołączył: 9.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki kod:
i wyskakuje mi taki błąd: zapytanie: Resource id #9----blad:Something is wrong in your syntax obok 'Resource id #9' w linii 1 Od jakiegoś czasu staram się znaleźć błąd, lecz nie jestem w stanie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mam identycznie wyglądający drugi plik, który dodaje newsy iDZIAŁA... Proszę Was o pomoc, ponieważ mam ochotę rozwalić monitor klawiaturą... Z góry thx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
To że w innych działa, nie znaczy, że masz akurat przypadek dokładnie taki sam jak w pozostałych. Zauważ, że baza pluje się o coś, co jest przed wskazanym fragmentem, a więc o przecinek, którego tam nie powinno być. Użyj albo składni maryaana, albo jeśli się przyzwyczaiłeś do seta to
Przy czym ja bym to z pewnych względów zamienił na:
Doczytaj sobie dlaczego...A co do błędu jeszcze. Jak Ty przekazujesz do formularza zmienną$id_newsa? Jako tekst? Chłopie... Uciekaj z html ze zmienną poprzez wstawkę php a nie wpisuj ją na pałę. Tak ma to być (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował thek 24.11.2009, 20:45:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 06:56 |