![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 3.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio zainteresowałem się Drupalem, brakuje mi jednak miejsca do wymiany poglądów z innymi Drupalowcami, szukania odpowiedzi na pytania itp. Na tym forum pojawiają się posty na temat Drupala, ale pojawiają się one w jednym worku razem z innymi postami dotyczącymi PHP.
Mam zatem propozycję czy nie warto by było utworzyć osobnego działu Drupal? Myślę, że dość dużo ludzi jest zainteresowanych tym tematem, a stworzenie działu uporządkowałoby dyskusję. Nie wiem czy udało mi się dobrze zaargumentować powstanie nowego działu, ale dla mnie byłaby to rewelacja i świetne miejsce do dyskusji z innymi Drupalowcami. Proszę o opinię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 3.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakieś uzasadnienie?
Ja bym stworzył również inne podkategorie, takie jak Wordpress czy Joomla, dla wszystkich popularnych systemów. Może dla tych, którzy coś tam dzóbnęli z jednego czy drugiego, lub dla tych, którzy głównie odpowiadają na pytania (patrz scanner) obecny układ jest lepszy, ale dla specjalistów z danej dziedziny obecny układ jest bezużyteczny i nie integruje danej społeczności. Oczywiście decyzja należy do Was, ale torpedowanie wszystkich pomysłów na ulepszenie forum też nie jest dobrym rozwiązaniem, a moim zdaniem dodanie nowych podkategorii ulepszyłoby forum. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moim zdaniem dodanie nowych podkategorii ulepszyłoby forum. A będzie szybciej "chodziło" (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
A będzie szybciej "chodziło" (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Na pewno szybciej będzie można znaleźć informacje i tematy na temat konkretnego systemu. Cytat(Spawnm) Do integracji to joomle itp. mają własne fora. No własnie z tymi forami jest różnie, Drupalowe raczej mało lub średnio aktywne, poza tym skrypt forum tutaj jest lepszy no i można od razu zajrzeć w inne tematy. No ale nie będę się upierał, jeśli uważacie, że to problem to niech zostanie tak jak jest. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dopiero na 3 stronie w 'Systemy portalowe i CMS'y' znalazłem jakiś temat z tagiem drupal, a ty chcesz osobny dział ... czarno to widzę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:55 |