![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat w której będę pytał o sens punktów POMÓGŁ oraz o to, co sądzicie o osobach, które mają np. 700 postów i 0 pomógł... Widać po tym pytaniu, kto tu jest dłużej a kto nie.... W kwestii wyjaśnienia: Opcja POMÓGŁ została wprowadzona stosunkowo niedawno. Patrzenie na liczbę postów i na liczbę POMOGŁ i sobie robienie jakiś stosunków z tego to poroniony pomysł. Spójrz na moją liczbę postów, podziel sobie przez liczbę POMOGŁ i kurka.... ja tylko bezwartościowe posty nabijam. No ale zaraz, a może ten stosunek jest mizerny, bo opcję POMOGŁ wprowadzono dopiero wtedy gdy miałem już ponad 10 000 postów.... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten "mega problem" dotyczy wielu starych wyjadaczy na forum. Jak już tak bardzo chcesz na to patrzeć, to patrz też na datę rejestracji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać po tym pytaniu, kto tu jest dłużej a kto nie.... W kwestii wyjaśnienia: Opcja POMÓGŁ została wprowadzona stosunkowo niedawno. Patrzenie na liczbę postów i na liczbę POMOGŁ i sobie robienie jakiś stosunków z tego to poroniony pomysł. Spójrz na moją liczbę postów, podziel sobie przez liczbę POMOGŁ i kurka.... ja tylko bezwartościowe posty nabijam. No ale zaraz, a może ten stosunek jest mizerny, bo opcję POMOGŁ wprowadzono dopiero wtedy gdy miałem już ponad 10 000 postów.... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten "mega problem" dotyczy wielu starych wyjadaczy na forum. Jak już tak bardzo chcesz na to patrzeć, to patrz też na datę rejestracji. Dodatkowo, 70% moich wypowiedzi jest na hydepark (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jakby tutaj były liczone posty to bym miał z 10 000 000 postów. Na hydepark też nikt nie "pomaga" ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 23:44 |