![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Prosze wytłumaczcie mi to zjawisko:
dlaczego ta funkcja nie robi w tym wypadku dużego 'Ś' ? i jak to zrobic (to duże 'Ś')? Ten post edytował Less 1.11.2009, 12:48:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki, ale czytam!
Rozumiem brak czasu... ale prosze o trochę cierpliwości, pytam jak mi nie wychodzi... Właściwie nie mam pretensji, bo bardzo mi pomogłes... ale tak przesadzajac troche, skoro i Ty przesadzasz proszę wytłumacz mi swoje zarzuty... Piszesz b. enigmatycznie, nie widzisz, że moge mieć problemy techniczne z tym rozwiazaniem i odsyłasz do obszernych źródeł. Czy sensem Forum jest napisanie: przeczytaj sobie w encyklopedii po chińsku ? spróbowalem funkcji mb_ i nie zadzialaly... Moze nie mam czegos doinstalowanego na serwerze , starą wersję... ? Nie moim zreszta... ale na którym mam skrypt. Szukam pomocy, bo nie umiem... może mam jednak problem z fachowym angielskim, nie wszystko rozumiem... Już wiem, administrator mi powiedział
nie mam jeszcze, wychodzi, że bedę miał (kiedys) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Less 23.11.2009, 10:50:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 00:05 |