![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Już kompletnie nie mam pojęcia co może być nie tak w poniższym kodzie. Siedzę nad tym chyba z 5 godzin i już brak mi pomysłów. Wszystko przebiega jakby normalnie do czasu UPDATE w "mysql_query("UPDATE wars SET ..." i nic się nie edytuje... Wprawne oko profesjonalisty powinno wychwycić co jest nie tak =(. "error_reporting(E_ALL);" mówi tylko o nie zdefiniowanych zmiennych "$zapis" i "$przejdz_do_edycji", które są w liniach 5 i 17, a one są definiowane prawie na samym dole. A oto ten feralny kod:
Z góry dzięki za pomoc =( Ten post edytował kvachu 22.11.2009, 23:00:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem, choć do końca nie wiem o co ci chodzi, bo ja jestem początkujący tak jakby. $rekord['gracz1'] zwraca NULL, a $gracz1 zwraca coś jakby STRING(9) "Janek".
Mi to za bardzo nic nie mówi. Zrobiłem dwa var_dump. Jeden w linii 182 i tam zwracane są wartości z bazy, a var_dump z linii 10 zwraca już zedytowane wartości jak ma to być. Jakby problem był przy:
Tylko, że ja tu nie widzę nic złego... Ten post edytował kvachu 22.11.2009, 23:45:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 23:11 |