![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie - czy jest sposób, jak tak to jaki na stworzenie tabeli wyników lvl graczy na OTS'ie (kliencie tibii)? Chodzi o to, żeby kod pobierał dane z gry (lvl i nick gracza) i uporządkowywał go od największego do najmniejszego (coś podobnego do tabeli wyników na stronie metin.pl). Chciałbym tylko zaznaczyć, że jestem zupełnie zielony w jakichkolwiek językach programowania i konstruowania stron... :/ bardzo proszę o pomoc, z góry thx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [Spawnm]: zły dział :>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, przepraszamy Pana Cazyoo.
Proszę pokazać co Pan wykombinował, a Panu pomożemy. Bo przeciezjesteśmy od tego żeby pomagać. Nie bierzemy za to pieniędzy. Jeśli jednak chcesz dostać gotowca, to kosztuje. Niektórzy udostępniają rzeczy za darmo ale no proszę Państwa ceńmy się. Wiedza kosztuje. Tak więc czekamy na kod lub oferty pracy. Pozdrawia uniżony materialista Bim. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierdolę to forum i wszystkich was. Tanie dziwki! Sprzedasz mi się, szmato tylko za 50 zeta?! Wysoko się cenisz, hahaha, jak najtańsza dupa spod latarni. Tam oferujcie swoją "pomoc". Myślicie, że jedno jest forum? Znajdę gdzieś indziej pomoc, a wy dalej się sprzedawajcie za grosze! Narka i powodzenia, scyzoryki! A tak na marginesie, to nie jestem takim pozerem, aby brać gotowce, myślałem o jakimś nakierowaniu, na początku powiedziałem, że jestem zupełnie zielony w programowaniu, więc jakie, kurwa mam wam moje dzieło pokazać?!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:46 |