![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nasty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dobre podsumowanie...
erix właśnie problem polega na tym, że punkty pomógł są zbyt subiektywne, uznaniowe i nie są miarodajne, pamiętajmy, że punkt punktowi nierówny. Mam w sygnaturce: pomógł? to kliknij. Przyznaję się do plagiatu (nie pamiętam od kogo). Nie dziwię się, że ludzie mają takie podpisy. Ja mam swój dlatego, że... jestem pazerą na te punkty (nawet we własnej sondzie się nie przyznałem, ech...) jakoś tak lepiej się robi widząc, że coś się komuś przydało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jestem nowy na forum i - czytając odpowiedzi - w pierwszej kolejności patrzę na właśnie ilość punktów pomógł, coś mi to mówi o jakości odpowiadającego, (to coś jakby zaufanie?). Rozwala mnie możliwość upominania się o punkty, ktoś to w ogóle stosuje? Żenada. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 05:48 |