![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zauważam, że czekanie na gotowca często występuje u osób z ilością postów równą 1 - wliczając w to posta z żądaniem podania rozwiązania. Jak zawsze problem, nie cierpiący zwłoki. Bo on/ona chce, potrzebuje na już, wiec daj! Może jakieś ograniczenia utemperowałyby tych szybkich, co się rejestrują, wrzucają nowy temat i ani widu, ani słychu... Byłem kiedyś zarejestrowany na forum literackim i tam takie coś odegrało pozytywną rolę. Nieraz i nie dwa zdarzało się, że ktoś wrzucił (często nawet fajne) opowiadanko, albo fragment, parę osób spędziło trochę czasu nad lekturą i wychwytywaniem oraz wytykaniem napotkanych błędów, a potem autor nawet nie pisząc "dziękuję" znikał. Mnie to osobiście wkurzało, bo nawet jeśli tekst był dobry, to chciałem żeby ktoś mi się odwdzięczył krytyką mojego tworu, a robili to raczej stali bywalcy owego forum. Po jakimś czasie wprowadzono zasadę: kilka komentarzy do cudzych utworów - pozwolenie na publikację tekstu. A Bóg to zobaczył i wiedział, że było dobre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Na tym forum nie sądzę jednak żeby to komukolwiek służyło. Swoich początków tutaj nie pamiętam i nie chce mi się szukać, ale przeczytawszy wyżej zamieszczony cytat pomyślałem, co by się stało gdybym się jednak wtedy nie zarejestrował i miał teraz jakiś problem w pracy, który faktycznie wymaga natychmiastowego rozwiązania? Terminy gonią, znikąd pomocy, a ja siedzę po uszy w gównie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Wiadomo, że często trafiają się pijawki, może nawet ktoś mnie za taką wziął, ale nie przesadzajmy - jeśli nie chcesz takiej pijawce pomóc, to tego nie rób. A jeśli ktoś inny, łasy na punkty zechce jednak pomóc, to dlaczego mu to uniemożliwić? Będzie to kolejny link w google, który może jakiemuś zagubionemu programiście ocalić życie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:54 |