![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na razie wnioski są następujące: pomagamy, ponieważ:
- pomagając sami się uczymy (utrwalamy swoją wiedzę) - lubimy pomagać - sami kiedyś potrzebowaliśmy pomocy (może w ten sposób spłacamy pewien "dług" wobec innych, którzy kiedyś nam pomagali ?) czekam na propozycje nowych odpowiedzi, chciałbym później połączyć tę sondę z kolejną, w której będę pytał o sens punktów POMÓGŁ oraz o to, co sądzicie o osobach, które mają np. 700 postów i 0 pomógł... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co sądzicie o osobach, które mają np. 700 postów i 0 pomógł... Gdyby nie bylo pomogl ani licznika postow nikt by nie pisal....? Sądze i wiem że takie osoby są na forum dłużej niż opcja pomógł. Wielu pewnie nie pamięta no ale takie czasy też były. Ale irytuja mnie tez osoby ktore upominaja sie o pomogl. No i podpisy w sygnaturkach w stylu "pomogłem kliknij pomoógł" albo "kliknij pomógł tobie nie szkodzi a innym pomaga" ten ostatni to mój ulubiony jak bym pamiętał nick to bym napisał do moda żeby za niego kliknął że z pazery to robi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował skowron-line 21.11.2009, 09:48:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 03:46 |