![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby nie bylo pomogl ani licznika postow nikt by nie pisal....? Może na forum zostałyby tylko pytania bez odpowiedzi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dodałbym odpowiedź: 17. Bo pomoc innym sprawia mi satysfakcję, lubię uczucie, że jestem potrzebny (przydatny) (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) A większość pytających na tym foeum to właśnie poszukujący frajerów. Nie to co kiedyś. Kiedyś ludzie chcieli się uczyć. Teraz chcę dostać odpowiedź, którą można wkleić. Może limit wypowiedzi przed założeniem nowego tematu by coś pomógł. Zauważam, że czekanie na gotowca często występuje u osób z ilością postów równą 1 - wliczając w to posta z żądaniem podania rozwiązania. Jak zawsze problem, nie cierpiący zwłoki. Bo on/ona chce, potrzebuje na już, wiec daj! Może jakieś ograniczenia utemperowałyby tych szybkich, co się rejestrują, wrzucają nowy temat i ani widu, ani słychu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 13:41 |