![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@marcio Niewiele osób wie dlaczego mam taki opis, raczej nie kierowałem się w nim wyłudzaniem pomógł, a skomentowaniem słów @nospora który stworzył temat od razu po wejściu aktualizacji z znaczkiem. W nim było coś w stylu "Jeśli ktoś Ci pomógł, zaznacz pomógł i uszczęśliw go". Bywało, że byłem nazywany desperatem i to nie jednokrotnie. ;]
@mike Może nie wkładaj wszystkich do jednego worka, hmmm? Można by dodać coś w rodzaju: - Bo pozjadałem wszystkie rozumy. - Czuję wyższą potrzebę. - Spełniam się w ten sposób. - Wiem, że jeśli pomogę ktoś kiedyś się odwdzięczy o ile będę tego potrzebował. - Zależy mi na jak największej ilości postów, a przy okazji czasem pomogę. - Zależy mi na rozroście forum, a przy okazji pomagam. Pazerność (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Proponował bym dodanie numerków przed każdą opcją... Ten post edytował ShadowD 20.11.2009, 21:43:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 07:20 |