![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proponuję dzisiaj udział w prostej sondzie.
Wielokrotny wybór. Sonda założona z ciekawości, jakie padną odpowiedzi. ps. proszę wpisywać propozycje innych odpowiedzi Ten post edytował darko 21.11.2009, 14:06:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Ja głównie dlatego, że mam naturę osoby, która lubi pomagać. Poza tym mi też inni kiedyś pomagali to czemu ja mam być chamem? Już na studiach spotkałem się z "chomikami" i do tej pory osób takich raczej staram się unikać. Jeśli ktoś ma wiedzę, to czemu nie miałby się nią dzielić? Oczywiście mówię o sensownym pomaganiu, a nie odwalaniu za kogoś jego pracy. Trzeba odróżniać szukających pomocy od szukających frajera. Mam nadzieję, że tutaj Ci drudzy szybko będą "wylatywali" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Choć z drugiej strony ta moja chęć pomocy innym czasami jest odbierana opacznie, gdy chcę coś wyjaśnić do końca w szczegółach, wtedy powtarzam treść, która już się przewinęła ale rozszerzam ją, choć bywa odbierana jako powtarzanie czegoś w wątku. No ale po zwróceniu mi na to uwagi ograniczam się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował thek 20.11.2009, 21:05:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:55 |