![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Radomsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam problem z pewnym div'em. Szukałem jakiegoś rozwiązania w głowie oraz w internecie ale jakoś takowego nie znalazłem, dlatego piszę tutaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kod HTML plik style.css
Gdyby komuś nie chciało się przekopiowywać do pliku, zamieszczam zdjęcie (IMG:http://i48.tinypic.com/2cr7re8.jpg) Problem jest div'em, w którym znajduje się napis Śr. Otóż jak zrobić aby wypełniał całą wysokość, żeby nie było białego odstępu (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Oraz dlaczego nie wyświetla się prawy bok całości (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie lepiej dodać border-left do głównego DIV'a? Wówczas zawsze będzie obramowanie po lewej stronie niezależnie od rozmiaru tabeli. Nie wiem czemu nie masz obramowania po prawej stronie. Podaj na jakiej przeglądarce zauważyłeś taki błąd. Tak wyglądałby Twój kod po zmianach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:24 |