![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 16.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam właśnie jestem w trakcie tworzenia małego serwisu w którym będą umieszczane krótkie filmy, moje pytanie brzmi czy w PHP jest możliwość sterowania takim odtwarzaniem chodzi mi między innymi o udostępnianie konkretnych filmów dla konkretnych użytkowników, szukałem tego w sieci jednak jak na razie nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki.
Ten post edytował wariusz 14.11.2009, 22:36:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 16.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już nie wiem jak mam to przerobić próbowałem na wiele sposobów, może jeszcze raz opisze co i jak.
Mam plik index w który wygląda częściowo tak:
treść pliku wyswietl_film.php
treść pliku skrypt.php
zmieniałem już tam wiele rzeczy może coś ciągle robię źle jednak nie wiem co :-( po zmianie w pliku skrypt.php na taki:
i po wpisaniu w przeglądrkę adresu:
zaczyna pobierać nazwę pliku "katalog_ukryty" czyli plik z nazwą katalogu oczywiście bezsensu jeśli dodam do tego to zaczyna ściągać ten prawidłowy plik wideo. Pisałeś że jeśli tak się dzieje to jest błąd w embed lub object ale to przecież dzieje się jeszcze zanim plik będzie próbowano odtwarzać więc nie jest to raczej błąd w skrypt.php?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:27 |