![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie - czy jest sposób, jak tak to jaki na stworzenie tabeli wyników lvl graczy na OTS'ie (kliencie tibii)? Chodzi o to, żeby kod pobierał dane z gry (lvl i nick gracza) i uporządkowywał go od największego do najmniejszego (coś podobnego do tabeli wyników na stronie metin.pl). Chciałbym tylko zaznaczyć, że jestem zupełnie zielony w jakichkolwiek językach programowania i konstruowania stron... :/ bardzo proszę o pomoc, z góry thx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [Spawnm]: zły dział :>
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może znajdzie się jednak ktoś kto nie jest takim materialistą i pomógłby mi za friko?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może znajdzie się jednak ktoś kto nie jest takim materialistą i pomógłby mi za friko? Nie jestem materialistą kolego, jednak dział gotowce to nie tutaj. To jest czyjś czas, jeżeli myślisz, że ktoś za darmo Ci to zrobi to sobie daruj. Temat pewnie zaraz trafi do odpowiedniego działu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 07:15 |