![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Męczę się z tym już dobrą chwilę i cały czas nie chce zadziałać. Mianowicie. Mam stronę gdzie adres wygląda następująco: www.xxx.pl/nazwa-kategorii-c-123_456_789.html 123 - id głównej kategorii. 456 - podkategorii 789-podpod kategorii Muszę zmienić teraz id tej pod pod kategori na np. 999 czyli nowy adres wygląda: www.xxx.pl/nazwa-kategorii-c-123_456_999.html i ok, tylko stary link jest calkiem dobrze spozycjonowany i nie chciał bym tego psuć dlatego chciałbym przekierować . Wydawało mi się, że nic prostszego, napisałem regułę
ale niestety niedziała (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jakieś pomysły? Dodam tylko, że jest to oscommerce i ma zainstalowane seo urls i niewiem czy w związku z tym można przekierować, przekierowany adres? Powyższe polecenie nie działa bez względu czy dam go na początku htaccess czy na końcu. Ten post edytował bezkitu 12.11.2009, 14:09:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przekierowuje mnie na główna co sie dzieje zawsze gdy sie wpisze niewlasciwy adres (po zmianie ID niema juz kategori 789 wiec niema tez takiego adresu, dzieje sie tak niezależnie czy regułę dopisuje na poczatku przed innymi czy na koncu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 01:33 |