![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 16.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam właśnie jestem w trakcie tworzenia małego serwisu w którym będą umieszczane krótkie filmy, moje pytanie brzmi czy w PHP jest możliwość sterowania takim odtwarzaniem chodzi mi między innymi o udostępnianie konkretnych filmów dla konkretnych użytkowników, szukałem tego w sieci jednak jak na razie nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki.
Ten post edytował wariusz 14.11.2009, 22:36:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 16.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem nadal jest w tej w chwili szukam odpowiedzi jak dobrze zabezpieczyć pliki video przed ich ściąganiem z serwera jeśli chodzi o umieszczenie plików w niewidocznym katalogu to rozumiem że chodziło o umieszczenie poza katalogiem gdzie jest aplikacja jednak wówczas nie mam do niego dostępu (próbowałem tego), przez ustawienia atrybutów dla plików 000 też nie działa ponieważ wówczas nie mam dostępu do tego pliku, jeśli w pliku .htaccess wpiszę access deny from all to również nie mam dostępu do plików, może ktoś pomóc jak prawidłowo zabezpieczyć takie pliki na serwerze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 10:24 |