![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 3 Dołączył: 18.10.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zaznaczam od razu, ze jestem początkujący. Mam taki problem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać. Mam tablę w MYSQL z 60 elementami. Żeby nie zaśmiecać kodu chciałbym tych danych użyć do formularza w html Option. Jednocześnie chciałbym, żeby po wybraniu jednego z elementów tej listy wywoływała się kolejna lista zależna od tej pierwszej. Szukałem już w różnych miejscach i jakoś tego nie mogę znaleźć. A może lepiej w ogóle dać te 60 pozycji do kodu html i się nie martwić. Siedzę już na tym, że 3 dni. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tylko województw jest 16 (w miarę mało) przy 60 stworzenie tablicy wydaje się lekko kłopotliwe, być może powiesz ze wprowadzenie tych danych do bazy też może być czasochłonne jednak jest IMHO łatwiejsze.
btw. ile programistów tyle pomysłów i przekonań (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 13:21 |