![]() |
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Mam taki problem.
Wysyłam meila z poziomu php wraz z załącznikami. Wszystko świetnie dochodzi ale chciałbym dorobić pewną funkcjonalność. Powiedzmy że mam takiego maila: Kod Jakiś tam śmieszny mali żeby sprawdzić czy działa. Pliki dołączone do tego maila to: a.txt b.jpg no i mam załączone za łączniki: a.txt i b.jpg i teraz jak zrobić z tego: Kod Pliki dołączone do tego maila to: a.txt //<- to b.jpg // <-i to klikalne linki do owych plików które mam w załącznikach. co nikt nie ma żadnego pomysłu? jest to a wykonalne? Ten post edytował piotrooo89 6.11.2009, 14:33:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że nie masz problemu z wylistowaniem dołączonych plików, tylko ze zrobieniem klikalnych linków?
IMHO odwołanie przez cid raczej nie zadziała, cid jest odwołaniem do zakodowanej treści binarnej, nie do pliku jako takiego. Przeprowadzona przeze mnie próba to potwierdziła, przynajmniej w Outlook Express. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:42 |