![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki oto kod:
ma on za zadanie wyszukać auta z bazy o podanych z formularza danych (takie zadanie domowe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) i gdy wysyłam z formularza te dane, wywala mi błąd : "Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\Program Files\VertrigoServ\www\search.php on line 142" a linia 142 : to ta po zakończeniu strony i dalej nic tam nie ma. Nie wiem kompletnie jak to rozwiązać. Połączenie z baza jest ok, dane z formularza też wysyła poprawnie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja też nie mam pojęcia dlaczego masz apostrof przy modelu, rokprod zamiast capka tak mnie w szkole uczyli (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) no ok będę pamiętał na przyszłość, wkleiłem to zapytanie od theka, ale teraz to wywala mi takie błędy Cytat Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in C:\Program Files\VertrigoServ\www\search.php on line 126 domyślam się że gdzieś jest za dużo tego \ no ale nie wiem gdzie ;| Cytat Warning: Division by zero in C:\Program Files\VertrigoServ\www\search.php on line 126 że dzieli przez zero ? nie rozumiem skąd, ale pewnie spowodowane jest to tym 1 błędem tak jak i ten Cytat Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\VertrigoServ\www\search.php on line 131
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 07:35 |