![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tutaj dyskutujemy nt. wprowadzonych zmian.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Że uzupełnię, cytując stronę skyfire.com: "Our team is proud to have built the fastest mobile web browser, and the only mobile browser to support all the rich media on the web." - skoro takie cudo, to czemu nie wyświetla tego, co inne przeglądarki widzą?
Oczywiście się Blame nie obrażaj - nasi developerzy na pewno przyjrzą się sytuacji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście się Blame nie obrażaj - nasi developerzy na pewno przyjrzą się sytuacji. Orażem siem i sobie pujdem... A tak na serio, to problem jest już rozwiązany. Okazało się, że po pierwsze to nie miałem najnowszej wersji SF a po drugie o ile wortal działał to forum ładuje mi się trochę przydługawo a że z natury jestem człowiekiem niecierpliwym to wyszło jak wyszło. Cytat scanner: gówna używa gówno widzi : P No, szkoda tylko, że to "gówno" jest aktualnie najsensowniejszym wyborem jeśli chodzi o przeglądanie stron na WM. W każdym razie przepraszam za zbędne nerwy. Przynajmniej ruszyłem trochę temat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował Blame 6.11.2009, 16:31:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:22 |