![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 4 Dołączył: 29.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam spory problem z wysyłaniem formularza pod IE6 oraz IE7. Całość działa pod wszystkimi przeglądarkami poza tymi dwoma. Co może wpłynąć na takie zachowanie?? Prawdę mówiąc, ja niebardzo mam już pomysły.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Najwygodniej by było nieco zmienić strukturę wysyłki forma. Zrób, jak sugeruje nospor, przesyłanie wartości elementu z jakim pracujesz przez input hidden a odpowiednie działania wykonuj na podstawie rozpoznania wciśniętego submita.
Masz więc w kodzie w takim wypadku w formie: A w kodzie na początku pliku ujętego w action: Oczywiście to tylko szkielet mocno ograniczony o walidację i tylko szkielet. Sma go musisz dopasować do swoich potrzeb. EDIT: I na kiego grzyba tyle klas do guzików? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Inna sprawa, że buttony mają czasem problemy by być poprawnie interpretowane przez choćby IE. Ten post edytował thek 6.11.2009, 12:11:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:04 |