![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I chce wam przedstawić moje cudo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gra jest już prawie skończona, ale musze zrobić jeszcze kilka duperelków m.in Poprawić ortografię, oraz poustalać ceny trudności wyścigów itp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lecz teraz już wszystkich zapraszam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Link: freak.2ap.pl // Serwer na 1000% będzie zmieniany (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Proszę o nawet ostrą krytykę ;P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szablon ze strony D4u. z tego co wiem trzeba umiescic jakiś odnosnik do ich strony (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szablon ze strony D4u. z tego co wiem trzeba umiescic jakiś odnosnik do ich strony (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) No to niestety, nie wiesz. Nie ma takiej potrzeby. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to niestety, nie wiesz. Nie ma takiej potrzeby. Dokładnie! Co do gry: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'boosik01'@'localhost' (using password: YES) in /home/freak/domains/freak.2ap.pl/public_html/baza.php on line 14 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'krzaq'@'localhost' (using password: NO) in /home/freak/domains/freak.2ap.pl/public_html/nowy_user.php on line 32 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/freak/domains/freak.2ap.pl/public_html/nowy_user.php on line 32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 11:44 |