![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem rozpocząć dyskusję nad systemami sprzedaży online - sklepami internetowymi. Jakie macie doświadczenia i jakie wg. Was darmowe systemy są najlepsze biorąc pod uwagę: - łatwość podpięcia własnego theme - obciążanie serwera - funkcjonalność Proszę o opinie gdyż jest tego szajsu teraz w sieci bardzo dużo i nie wiem na co warto się zdecydować. Pozdrawiam Maciej |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sannjas, jedno moge ci poradzić, a wlasciwie odradzic, na pewno NIE KQS!! ;/ to rozwiazanie jest dosc tanie 200zł (250 z vat) i wlasnie dla tego jest beznadziejne ;/ calosc zakodowana jest wtyczka IonClude wiec masz ogroaniczone mozliwosci edycyjne, a sam tworca jest okropny, zadalem mu jedno proste pytanie to mnie zwzywal, a teraz gdy mam problem unika kontaktu a nawet zablokowal moj nr. gg!!
Na stroie wyraznie pisze "Do oprogramowania dołączony jest 3 miesięczny bezpłatny okres pomocy technicznej." Mimo to ma mnie gdzieś ;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 18:56 |