![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam kolejny raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Znów mnie dopadła pomroczność jasna... i proszę o naprowadzenie na trop. Skleciłem coś takiego, polegającego na listowaniu katalogu do pola SELECT - działa. Teraz chcę usunąć wybrany plik i nie wiem jak mam to dopisać by śmigało. Widziałem w googlach, że wielu się z tym boryka (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował dworek 4.11.2009, 01:08:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Miła niespodzianka bo kod śmiga i robi to co ma robić (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tako dziękuję za szybką pomoc i wynagradzam zasłużonego (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) PS1: Skrypt nie jest do końca mój. Znalazłem go w sieci pod postacią zwykłego listingu plików w katalogu. Przerobiłem go trochę, by z pola SELECT szło wybierać pliki. PS2: Jak Boga kocham! W googlach znalazłem sporo postów na temat usuwania plików podobnymi sposobami, ale nie było odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) PS3: Przed tym jak wkleiłem ten kod na forum było jego sporo wersji (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (a ta na forum to taka podstawowa) W pewnym momencie miałem bardzo podobną formę do Twojej, ale nie wiedziałem jak te 'unlink' mam tam wstawić i była lipa :] PS4: Skrypt do własnego użytku więc nie powinno być tak źle (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Strona zabezpieczona sesją dodatkowo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) PS5: W kodzie był mały błąd. Wstawiało 2 x ścieżkę do folderu. Wystarczyło w jednym miejscu wyciąć zmienną. Dzięki raz jeszcze. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 02:20 |