![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje troche pomocy lub jakiejs wskazowki bo nie moge sobie z tym poradzic, a nic sensownego w tym temacie nie moge znalesc. Wiec do rzeczy, mam sobie oto taki kawalek kodu
Chodzi mi dokladnie o niszczenie sesji. Kod zmienia mi haslo i urzytkownika wszytsko dziala poprawnie, ale ... nie tak jak oczekuje :-). W zamysle chcialem uzyskac sytuacje, ze po zapisie w pliku sesja zostaje przerwana i urzytkownik (admin) zostaje przeniesiony z powrotem na strone logowania do panelu. Owszem kod dziala w ten sposob, ale nastepuje zapis i strona "stoi" nie nastepuje przeniesienie. Dopiero jak wystapi odswierzenie strony lub proba przejscia na inna zakladke itp. I tu moje pytanie czy da sie temu jakos zaradzic? Wydaje mi sie, ze probowalem juz wszytskiego, a i moja sesja jest bez ciasteczka. Jesli ktos ma jakies sugestie to prosze o pomoc. Pozdrawiam Wojtek M. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie tez tego probuje i juz to przerabialem wczesniej dodajac do mojego kodu kawalek:
Z tym, ze powoduje to wywalenie bledu: Cannot modify header information - headers already sent by Poczytalem sobie i znalazlem, ze: " może pojawić się w przypadku korzystania z edytora do edycji plików php domyślnie stosującego kodowanie utf8. W przypadku gdy zapiszemy plik w kodowaniu utf8, zostaną przesłane dodatkowe znaki znajdujące się na początku pliku i nie widoczne w edytorze." lub " oznacza, że nie możemy za pomocą PHP wstawić nagłówków dla danej strony (np. przekierowanie albo zmiana typu 'mime') ponieważ wcześniej wysłaliśmy już jakieś dane do użytkownika (najczęściej kod HTML, dowolny znak, nawet spacje lub znak nowej linii)." Macie jakies pomysly? P.S Probowalem tez dodac to przez pentle warunkowa laczac z inputem w formularzu i efekt jest taki sam. Ten post edytował watas 4.11.2009, 11:08:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:16 |