![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Otóż napisałam skrypt, ale po jego odpaleniu wyskakuje mi błąd:
"Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/sites/yoyo.pl/g/2/g2test/dziennik/up2(sem).php on line 63" i pkazuje mi ostatnią linijke kodu gdzie jest ?> Czy ktoś wie o co tu może chodzić, czy lepiej podać kod i dopiero wtedy będzie wiadomo co jest źle...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego w ksiaze od heliony opisuja site_root przed " a nie ' ?
po tej zmianie mam: Warning: Smarty::_get_plugin_filepath(C:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz/libs/smarty/internals\core.assemble_plugin_filepath.php) [function.-get-plugin-filepath]: failed to open stream: No such file or directory in C:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz\libs\smarty\libs\Smarty.class.php on line 1367 Fatal error: Smarty::_get_plugin_filepath() [function.require]: Failed opening required 'C:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz/libs/smarty/internals\core.assemble_plugin_filepath.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz\libs\smarty\libs\Smarty.class.php on line 1367 plik Smarty.class.php wyglada kosmicznie, ma pelno kwadracikow itd.... czy uzywanie szablonu smarty jest konieczne? mozna to obejsc? mozna robic normalnie taka stronke nie uzywajac jego?? znasz moze odp. na moje pytanie odnosnie nie moznosci utw. bazy danych w phpmyadmin? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 03:20 |