![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Otóż napisałam skrypt, ale po jego odpaleniu wyskakuje mi błąd:
"Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/sites/yoyo.pl/g/2/g2test/dziennik/up2(sem).php on line 63" i pkazuje mi ostatnią linijke kodu gdzie jest ?> Czy ktoś wie o co tu może chodzić, czy lepiej podać kod i dopiero wtedy będzie wiadomo co jest źle...? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to moj pierwszy post, przeczytalem powyzsze wypowiedzi i niestety ale mam wrazenie ze mam pozamykane wszystkie klamry i nawiasy, mimo to wciaz widze blad:
blad to: Parse error: syntax error, unexpected $end in c:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz\include\setup_smarty.php on line 23 kod: <?php // Odwołanie do biblioteki Smarty require_once "C:\usr\krasnal\www\andrzej\aplikacjanaucz\libs\smarty\libs\".'Smarty.class.php'; // Odwołanie do własnego pliku konfiguracyjnego require_once 'config.inc.php'; //Klasa rozszerzająca klasę Smarty, przeznaczona do // przetwarzania i wyświetlania plików szablonu Smarty class Page extends Smarty { // konsruktor function __construct() { // Wywołanie konstruktora klasy Smarty $this->Smarty(); // Zmiana domyślnych ścieżek dostępu do katalogów $this->template_dir = TEMPLATE_DIR; $this->compile_dir = COMPILE_DIR; $this->config_dir = CONFIG_DIR; } } ?> w czym problem?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:20 |