![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam taki kawalek kodu :
Ten kod to jest czesc funkcji w pewnej klasie Jak widac w pierwszej petli if przypisuje do zmiennej $contents to co jest w buforze, pozniej to wyswietlam no i elegancko na ekranie sie wszystko pojawia, ale dalej w drugiej funkcji che sobie to wrzucic do tablicy 'body' => $contents No i wyswietlam tablice a tam w tym miejscu pustka Do tego jeszcze taki error : Cytat Notice: Undefined variable: contents in C:\Apache\htdocs\PrackaMgr\class.FileModel.php on line 48 Gdzie linia 48 to ta 'body' => $contents |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 22 Dołączył: 1.05.2009 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy php
lub
Odsyłam do http://webmade.org/porady/tablice-asocjacyjne-print_r.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy php
Podstawy php to by się Tobie chyba przydały. Jak widzę coś takiego to mi się płakać chce, Twój parser pewnie płacze nocami, że musi wykonywać coś tak durnego. P.S. jak coś to:
Nie uważam, że jest mu to potrzebne. Ten post edytował fifi209 25.10.2009, 22:36:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:40 |