![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam napisałem nowy temat iz mój ostatii zrobił się taki .... niejasny
Wiec musze zrobic inserta z selectem a dokładnie to w takie konstrukcji
Ten post edytował kielich 24.10.2009, 18:35:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No OK zrobiłem i działa ale problem inny sie pojawił omówie jak to dzial:
prze wybraniu zamówienia user wpisuje nazwa która chce miec na produkcie po kliknieciu dalej nazwy wpisane zapisująsię w bazie (dalej tam przechodzi wybór przesylki itd) no i na koncu kiedy zapisuje zamówienie do tabeli z zamowieniami, wyciągam te dane które user wpisał i zapisuje je razem z zamówieniem do tebeli z zamówieniami. więc ilosc zamówionych produktów= ilosc wpisanych nazwa (do kazdego prdoduktu trzeba podac nazwe chyba jasne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a o to kod
i to działa tylko kiedy dodam do select limit 1 w where wyzej i np. kiedy 2 produkty sa zamówione to nazwa na produkcie jest jedna i ta sama jak zrobic zeby do kazdego produktu dokleił mi nazwe (ilosc zamawianych= ilosc nazw ale tylko działa z limit 1 ;/) Ten post edytował kielich 24.10.2009, 21:46:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:53 |