![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zrobić coś takiego na mojej stronie: Ktoś wypełnia krótki formularz powiedzmy 3 pola: opis, cena i e-mail i klika wyślij Ja wchodzę tylko do panelu admina czy tam do jakiejś stronki admin.php czy coś, czytam, klikam ok i data, opis wraz z ceną pokazuje się na stronie a e-mail który podała osoba pokazuje się po najechaniu albo kliknięciu w opis lub cene. Proszę mi tłumaczyć najprościej jak potraficie. Jeśli coś źle wytłumaczyłem to piszcie. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Człowieku... Przecież nie damy Ci gotowca ze strukturą tabeli i napisanego skryptu administratorskiego do tego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mamy Ci pomagać, podsuwać rozwiązania. Jeśli tak prostej rzeczy sam nie napiszesz to co dopiero będziesz miał z trudniejszymi za problemy? (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
Zauważ, że Ty nas pytasz o tak ścisłe podstawy jak pobieranie z bazy i zapis do niej, czy zmiana jednej z wartości. To jest elementarna wiedza, z która już powinieneś tu się pojawić. Ten post edytował thek 23.10.2009, 14:59:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:21 |