![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam w innym temacie pytalem jak zminiac wiersze, ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi dlatego wpadłem na inny pomysł tylko potrzebuję jedną informację.
wyswietlanie tabeli polega na:
no i jest fajnie bo wyświetla sie tabela. Świetnie tylko że ja potrzebuje z wiersza poniżej zamienić wiersz[1]. czyli jest a a a b b b a ma być b a a a b b Czy jest jakaś możliwość w php zrobienia czegoś takiego, ale nie poprzez sortowanie? Ten post edytował neo1986kk 22.10.2009, 09:05:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WOW, no dziękuje Ci bardzo za tego posta, ale po pierwszym przeczytaniu nie za bardzo to kumam, muszę to dokładnie przeanalizować,
rozumiem ze daty muszą się zmieniać automatycznie i dopasowywac, tak jak napisałeś ale właśnie nie wiem jak to zrobić. Chodzi o to że odejmę czas rozpoczęcia od wykonania i wyjdzie mi 1h. ok no i najgorsze to jest gdzie to zapisać że bedzie to godzina, może jak sie pobawie to dla jednego rekordu to zrobię, ale nie mam pojęcia jak to zrobić dla wszystkich rekordów... Najlepiej jak by ktoś miał choć kawałek skryptu gotowego, ale nie bede o to prosił, bo po pierwsze zostane wysmiany, a po drugie nie wypada... w każdym razie pokombinuje z tym, dzięki. tylko jeszcze może być później kłopot bo jeśli zamienię 1. a b c d na: b a c d to jest ok ale teraz jeśli bede chcial zamienić jeszcze aby kolejność była b d a c no to juz jest lipa - nie moge czytać po ID |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 16:38 |