![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien czy to jest dobre pytanie na php-owe forum, ale i tsk zapytam.
Jak zrobić automatyczne wysyłanie maili do użytkowników, przed okresloną datą. Np. data jest 1 listopad 2002, i dzień wczesniej trzeba wysłać np. 100 maili do użytkowników. Tylko jak do tego podejść i uniezależnić to od odsłony strony (tzn. jak nikt nie wejdzie na stronę dzień wczesniej to i tak listy muszą zostać wysłane). Chyba trochę to zagmatwałem :? Chodzi mi o samą metodę, jak do tego podejść (aha i data jest trzymana w bazie MySQL). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dobre firmy hostingowe dawają dostęp do shella jeśli za niego zapłacisz, dostęp do crona też możesz dostać jeśli fundniesz sobie serwer dedykowany, ale to juz inne pieniądze...
Od razu doradzcie mu kolokacje serwera za kosmiczne, dla zwyklego zjadacza chleba, pieniadze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 09:49 |