![]() |
![]() |
-lukasamd- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
potrzebuję względnie prostego systemu szablonów - przyglądałem się nieco smarty i opt po czym uznałem, że jak na moje potrzeby byłoby to strzelanie z armaty do muchy... Oto czego mi potrzeba: - możliwość wrzucania danych (to chyba oczywiste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - instrukcje warunkowe - pętle - includowanie innych plików-templatek - cache templatek - duża wydajność Fajnie gdyby to było coś na kształt systemu z phpBB3 - wygodny w użyciu, posiada nieco rzeczy, ale nie za dużo, jest czytelny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co możecie polecić? Ten post edytował lukasamd 15.10.2009, 16:04:39 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 53 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to już Twój wybór. ja bym ściągnął obydwa i bym sprawdził który z nich jest wydajniejszy. osobiście używam Smarty i nie zauważyłem jakoś problemów z nimi
tu masz porównanie http://en.wikipedia.org/wiki/Template_engi...web)#Comparison Ten post edytował jmail 15.10.2009, 16:22:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:32 |