![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej wszystkim
Chcialbym sie Was poradzic o pewna istotna idee, otoz obronilem inzynierke z informatyki i zastanawiam sie nad dalszą edukacja - w gre wchodzi min WAT w Warszawie. Co sadzicie czy warto jest kontynuowac edukacje (interesuje mnie glownie programowanie) na kolejnej uczelni, do tej pory uczylem sie w Płocku. Jezeli moze mi ktos polecic studia 2-go stopnia o w/w specjalnosci bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 53 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skąd wiesz, że nie miałem okazji poznać? naocznym świadkiem jestem i byłem. Znajomych mampo dziennych studiach, którzy teraz mówią, że zmarnowali ten czas. Moja Pani jest po dziennych studiach i też twierdzi, ze 5 lat zmarnowała.
a co do ugólnień - u mnie w firmie pracuje 1 po studiach dziennych na 10 któzy się przewineli przez firmę. to co? gówno prawda? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skąd wiesz, że nie miałem okazji poznać? naocznym świadkiem jestem i byłem. Znajomych mampo dziennych studiach, którzy teraz mówią, że zmarnowali ten czas. Moja Pani jest po dziennych studiach i też twierdzi, ze 5 lat zmarnowała. 1. Ja mam tyleż samo znajomych z przeciwną opinią. Co dowodzi tylko jednemu: mocno uogólniasz.2. A to już problem Twojej partnerki, że studiowała nie wiedzieć po co. Trzeba było się zastanowić i rzucić. a co do ugólnień - u mnie w firmie pracuje 1 po studiach dziennych na 10 któzy się przewineli przez firmę. to co? gówno prawda? Opiniować o tak szerokiej grupie na podstawie dziesięciu przypadków to też uogólnienie. Ja na ten przykład znam kilka osób, których wykształcenie sięga poza studia II stopnia i których wiedza jest przydatna w pracy. I co mam mówić, że najlepsi są doktorzy? Nie, bo to by było uogólnienie w Twoim stylu.Podsumowiując. Tak, to co twierdzisz to gówno prawda. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 14:25 |