![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Jestem początkujący jeśli chodzi i PHP Czytałem wiele postów na temat wysyłania maila z załącznikiem, próbowałem na jego podstawie samodzielnie modyfikować skrypt który posiadam, tak by za jego pomocą można było wysyłać więcej niż jeden załącznik... niestety bezskutecznie (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) Byłbym wdzięczny jeśli pomoglibyście mi w edycji tego skryptu, tak by mógł wysyłać wiele załączników, z góry dziękuję
Na podstawie różnych postów na forum domyślam się że trzeba edytować poniższą część, ale niestety nie udało mi się tego zrobić samodzielnie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@jmail
wszedłem na link który mi podałeś... ściągnąłem i przejrzałem "inc.configuration.php" ... nie wątpię że dla kogoś kto zna się na PHP i siedzi w tym od jakiegoś czasu, było by to bardzo pomocne i nieocenione... Lecz ja, tak jak napisałem w moim pierwszym poście, jestem początkujący jeśli chodzi o PHP... i niestety nie wiem w jaki sposób mam wykorzystać Twoją radę... Ponieważ jestem początkujący, napisałem moją prośbę na forum "przedszkole" by poprosić "was" bardziej zaawansowanych o pomoc w edycji już istniejącego skryptu... Skrypt który już mam działa... wysyłając wszystkie treści które mi są potrzebne plus 1 załącznik... Ja potrzebuję tylko porady jak zmienić już istniejący skrypt by istniała możliwość wysyłania powiedzmy 5ciu załączników... Zapewne trzeba powielić i zmodyfikować jakiś fragment kodu... próbowałem to robić na własną rękę metodą prób i błędów... ale bezskutecznie. Część kodu w pliku html już edytowałem, wkleję poniżej jego fragment, w którym widnieje 5 pól, do załadowania 5 plików...
Proszę jednak o pomoc w edycji mojego skryptu PHP... by była możliwość wysłania tych 5ciu plików... bo aktualnie co prawda mogę wskazać lokalizację do 5ciu plików, ale wraz z mailem wyśle się tylko pierwszy... Proszę o wyrozumiałość i liczę że znajdzie się ktoś na tyle życzliwy aby mi pomoc. Z góry dziękuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:02 |