Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> udostępnienie treści strony po wpisaniu kodu
aresop

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Na wstępie pragnę się przywitać i przedstawić się , Nazywam się Arek, Witam was wszystkich.

A teraz meritum mojego tematu.

Mamy sobie miejscę do wpisywania textu na stronie, gdzie jest miejsce na wpisanie kodu, po wpisaniu którym i wciśnięciu przycisku, uzyskujemy albo odpowiedz negatywną albo zostaje rozsunięta zawartość strony w tym wypadku będzie to formularz z którego dane są zapisywane w bazie danych, tą cześć zrobiłem bez problemu , problem tkwi właśnie w tym miejscu wpisywania tego kodu, nie jestem w stanie tego wykonać a jest mi to bardzo potrzebne,
ilość haseł musi być edytowalna, chodzi mi tutaj o ilość tych haseł oraz ich treść,

Mam nadzieje że wytłumaczyłem to w miarę zrozumiale:)

Pozdrawiam,
Arek

Ps. przepraszam za moje "łopatologiczne" tłumaczenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
aresop

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

poczekaj poczekaj, hasła nie będą sprawdzane po kolei. Hasło to człowiek będzie otrzymywał od osoby która poleca serwis, i dopiero gdy ten ktoś wpisze to hasło w odpowiednie pole kliknie dalej rozsunie mu się formularz, dlatego ilość haseł musi być edytowalna, bo będzie ona zależała od ilości polecających osób. do tego po kliknięciu dalej dobrze było by gdyby to hasło zostało w miejscu wpisania i po wypełnieniu formularza wysłane razem z formularzem, u mnie problem tkwi w miejscu tego sprawdzenia hasła. nie mam pojęcia jak to zrobić.

Mam nadzieje że teraz napisałem bardziej zrozumiale..
I jak bym mógł prosić przykładowe kody, byłbym wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:12