![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
w poniższy sposób wyświetlam zdjęcie danego regionu z bazy danych i wyświetlam je sobie na stronie. problem polega na tym, że jak jest w bazie do 9 zdjęć to wszystko jest wporządku, czyli nastepne i poprzednie diałą jak należy, natomiast jak już jest wiecej zdjęć jak 9 to już nastepne/poprzednie nie działa jak należy... ![]() np. jak mam juz w bazie 12 zdjęc, to przycisk następne wskazuje na ostatnie zdjęcie, a kiedu go klikne to przycisk poprzednie wkazuje spowrotem na zdjęcie pierwsze ![]() po prostu do 9 zdjęc przwijanie działa, a jak jest więcej niz 9 djęć to nie działa, tylko wskazuje na ostanie i pierwsze zdjęcie
BARDZO PROSZĘ O POMOC bo walczę z tym juz kupe czasu i nie wiem jak sie z tym uporać by działało bez względu na ilość zdjęć w bazie ![]() jestem ogólnie laikim w temacie php, ale coś tam sobie robie i właśnie nie moge tego przeskoczyć ![]() mam galerie regionów i chciałbym dodawac więcej niż 9 zdjęć a nie ograniczać sie tylko do tej ilości bo jak dam 10 to już nie działą ![]() bez sens ![]() HELP |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zosiek jak widzisz nikt za mnie kodu nie robił...
i jakby działało to bym nie pisał ![]() oczywiście robiłem to co pisałeś zanim napisałem posta i nie działa ![]() a że jestem ciągle douczającym sie to nie wiem własnie gdzie leży problem ![]() wedle Twojego kodu wyświetla tylko zdjęcie, i przyciski wskazują na zdjęcie "=1" "=" więc jakby na index 1 i na brak indexu ![]() to porzez ++id i --id |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:09 |