![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zrobić, jeśli produktów jest w bazie kilka tysięcy. Wybieranie ich z rozwijanej listy jest bardzo niewygodne. Jak przy pomocy php i mysql to zrobić. Chodzi mi o sposób w jaki najwygodniej sobie zmniejszyć tą listę, ale żeby jednocześnie w miarę wygonie dało się z tego korzystać?
pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK, już zrobiłem stronicowanie.
Co do wyboru produktu to nie musi być selectbox. To było mi najprościej zrobić, teraz przerobiłem na zwykłe input typu circle, wyświetlam po 100 na stronie. Czy jeszcze jakoś bez użycia javascript można to usprawnić? Właśnie zaczynam naukę javascript i dopiero poznaje podstawy. Czy po zapoznaniu się z podstawami języka lepiej od razu przejść na korzystanie z jakiejś biblioteki? Jeśli tak to która będzie najlepsza jquery a może prototype? Albo od razu ajax? Nigdy nie programowałem nic jako client-side i jestem zupełnie zielony w tym temacie. pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:21 |