![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Otóż potrzebuję zmienić to: Na formularz tylko do podania swojego adresu i po wysłaniu, żeby dany adres e-mail był przesyłany do jakiegoś pliku lub na mój e-mail. Zupełnie nie wiem jak to zrobić, gdyż się na tym nie znam. Znalazłem coś takiego:
I nie wiem, które wykreślić pola, żeby wysyłało tylko adres e-mail bez nazwiska, imienia i treści. Czy możecie mi jakoś z tym pomóc? Bardzo proszę, gdyż nie znam się na tym... Ten post edytował max110 4.10.2009, 01:07:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 9 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyślwietla komunikat, że wysłało, a niestety tej wiadomości nie dostaję. Możliwe jest, że dojdzie za kilka godzin, choć jeszcze dwie godziny temu dochodziły w kilka sekund? Nie raz spotkałem się z takim zachowaniem. Dlatego nie jest wskazane używanie funkcji mail() tylko osobnej klasy wysyłającej maile jak np. phpMailer http://phpmailer.worxware.com/ Funkcję mail() raczej powinno się traktować jak programowanie w Turbo Pascalu - do ćwiczeń. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:10 |