![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Halo wszystkim
![]() http://stronazhp.cba.pl/ I pojawia się moje pytanie. Jakiego skryptu musiałbym użyć aby w banerze ten cytat co tam jest zmieniał się na inny np. przy każdym odświeżeniu strony?? z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli cytaty masz w bazie danych, a pewnie tak właśnie jest to to jest banalne.
Jeśli cytaty są w plikach jpg to:
I masz losowy cytat ![]() EDIT: Oblukałem źródło tej strony. Cały górny panel byś musiał podmieniać. Bardzo to niepraktyczne i zabierze sporo miejsca na serwerze. Najlepiej byłoby jakbyś wyciął tylko ten fragmencik z cytatem, bo tylko on będzie się zmieniał. Ten post edytował sadistic_son 4.10.2009, 20:24:53 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:20 |