![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam na serwerze katalog w którym są zapisane zdjęcia w formacie .jpg Potrzebuję skryptu ktory będzie losowo wyświetlał zdjęcia z tego katalogu i je zmieniał np. co 5 sekund. Rozumiem, że trzeba to wykonać w JS ? Może jakas pomoc jak się za to zabrać...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj, czy chcesz aby pomóc ci w rozwiązaniu problemu, czy oczekujesz od nas gotowca. Na razie wychodzi na to drugie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj, czy chcesz aby pomóc ci w rozwiązaniu problemu, czy oczekujesz od nas gotowca. Na razie wychodzi na to drugie. Gdybym dostał gotowca to byłoby miło, ale pewnie go nie otrzymam więc oczekuję pomocy jak się za to zabrać. Bo nie wiem jak np. pobrać jakie pliki są w katalogu i potem je losowo wyświetlić. Nie wiem czy JS może pobrać pliki z katalogu ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 15:35 |