![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż mam taki problem. Zainstalowałem na stronie galerie w php i lightboxa2. Skrypt galerii ładnie tworzy miniaturki, wydawało by się, że wszystko jest ok. Jednak po kliknięciu na miniaturkę nic się nie dzieje. Zdjęcie sie nie powieksza, lightbox sie nie uruchamia. Dopiero gdy wcisne CTRL + F5 i strona od nowa sie zaladuje, wtedy wszystko działa jak należy. I skrypt galerii, i lightbox. Co jest przyczyna tego ze po pierwszym zaladowaniu strony nie moge zdjecia powiekszyc, natomiast moge to zrobic dopiero po kliknieciu CTRL + F5? Dodam, że dzieje się tak w przeglądarkach IE oraz Mozilli. Natomiast w Operze działa ładnie. Pozdrawiam! Maciej |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem, kiedys taki sam problem tylko że bodajże thickboxem. Z tego co pamiętam problem leżał w tym że miałem jakiś błąd składni w innym pliku js, zobacz w konsoli błędów w ff albo IE czy CI niczego nie wykrywa. Rozwiązanie było dziwne ale skuteczne po usunięciu błędu wszystko było ok..
Edit: Jeśli to nie pomoże to spróbuj zainstalować właśnie thickboxa, praktycznie to samo a może zadziała (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował bobo168 1.10.2009, 08:40:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:49 |